szolgáltatások és szállodák

Szabad állások a szolgáltatásokban

Jelen pillanatban 1 szabad állás van a szolgáltatások terén.

Szolgáltatásban keresel munkát külföldön? A Qbis-nak van elérhető szakképzett és szakképzetlen állása nem csak a szállodákban s vendéglőkben, hanem a betegápolás terén is Hollandiában, Nmetországban és Belgiumban. Ellenőrízd az elérhető munkahelyeket.

Tovább olvasok

Turizmusban való munka külföldön

Ha szeretsz különböző emberekkel beszélgetni, és szeretsz csodálatos élményeket teremteni a turisták számára, akkor a legmegfelelőbb neked ha a turizmusban keresel állást, Hollandiában, Nmetországban vagy Belgiumban. A turizmusban való munkához nem kérnek előzetes tapasztalatot. Egyetemistaként tapasztalat nélkül dolgozhatsz vendéglőkben a nyári periódusban Belgiumban. Azon személyek számára, akik nem rendelkeznek tapasztalattal, de hosszabb ideig szeretnének külföldön dolgozni, jó opció lehet a takarítás Amsterdam szállodáiban. Fontos opció azok számára, akik Hollandia fővárosában, Amsterdamban vagy a közelében keresnek munkát.

Ugyanakkor olyan személyeknek is kínálunk állást, akik már bizonyos tapasztalattal rendelkeznek a turisztikai ágazatban. A szakácsoknak vagy szakácssegédeknek számos szabad állás van Hollandiában, Belgiumban és Németországban.

Külföldi egészségügyben való munka

Egészségügyben keresl munkát külföldön? A Qbis több opciót kínál gondozóknak és ápolóknak, akik Hollandiában vagy Németországban szeretnének dolgozni..

A Qbis Németországban állást kínál olyan ápolóknak, akik beszélik a német nyelvet és okleveleik elismertek egy ‘Anerkennung’ által. Azon ápolók, akik Hollandiában szeretnének az egészségügyi rendszerben dolgozni, nem kötelesek hollandul beszélni, partnereink szerveznek holland kurzusokat.

Ha szeretsz idős embereket gondozni, és hajlandó vagy mindig a rendelkezésükre állni, a Qbis segíthet egy gondozó állást szerezni Németországban Ahhoz, hogy egy gondozói állást megszerezz Nmetországban, szükséges, hogy tudj németül kommunikálni.

Szeretsz a közösségnek külön értéket adni, szeretsz másokkal és másokért dolgozni? Akkor a külföldi egszségügy tökéletes lesz számodra. Ellenőrízd milyen szabad állások vannak az egészségügy terén és kérj még ma egy állást külföldön!

Segédápoló (€ 1880 nettó) Hechingen, Németországban, -től 11,35€/óra

starstarstarstarstar_half4 language
ANGOL NEM SZÜKSÉGES
German recruitment agency
Hechingen, Germany
Nyitott pozíció 35 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/1

Német ügyfelünk segédápolókat keres. A fő munkafeladatok a következők: idősek gondozása, segítség  átöltözésnél,  étkezéssel, stb. személyi higiénia. A havi fizetés 168 óra (22 nap) ledolgozása után kb. 1880 € nettó (adólevonás után). Az órabér 11,35 € bruttó / óra, plusz nettó 26 euró / nap.

Archív
Külföldi álláshirdetések

Hotel szobalány Amsterdam, Hollandiában, -től 10,51€/óra

starstarstarstarstar_border17
VDB
Amsterdam, Netherlands
Nyitott pozíció 56 nap számára. Elérhető pozícók száma: 5/5
Archív

Új ügyfelünk takarító alkalmazottakat keres Amszterdam egyik legnagyobb szállodájához. A társaság biztosítja az összes szükséges képzést. A következő feladatokért felel: – Portörlés, viaszolás, polírozás, vendégszobák porszívózása a szálloda eljárásainak megfelelően. – Üdvözölje az összes vendéget “Good morning/afternoon/evening”, – cserélje ki az ágyneműt és töltse fel a higénai készleteket a vendégszobákban. – szórja ki a szemétkosarat. –...

Waitress (Caribbean restaurant) Amsterdam, Hollandiában, -től 10,00€ -ig 11,00€/óra

starstarstarstarstar0
Boótoe
Amsterdam, Netherlands
Nyitott pozíció 110 nap számára. Elérhető pozícók száma: 2/2
Archív

New kind of job offer available for our Dutch partners. Caribbean grill restaurant and bar is looking for two waitresses.  Main requirement – motivated and friendly waitresses with experience, ready to work in the city of Amsterdam for long term. The waitresses will need to get familiar with the menu, welcome guests and follow the workflow. ...

Chef (Caribbean restaurant) Amsterdam, Hollandiában, -től 11,00€ -ig 13,00€/óra

starstarstarstarstar0
Boótoe
Amsterdam, Netherlands
Nyitott pozíció 112 nap számára. Elérhető pozícók száma: 0/1
Archív

Caribbean grill restaurant is looking for a chef. Main requirement – motivated cook with experience working in kitchen and ready to work in the city of Amsterdam for long term.  Experience in BBQ is a must. The cook will lead the work in kitchen, preparing various dishes from the restaurants menu.  The restaurant provides stable...

Housekeeper (rental apartments) Amsterdam, Hollandiában, -től 10,00€/óra

starstarstarstarstar0 supervised_user_circle
ELFOGADOTT PÁROK
Dutchstar
Amsterdam, Netherlands
Nyitott pozíció 125 nap számára. Elérhető pozícók száma: 6/6
Archív

Our new partners are looking for housekeeping employees to work in Amsterdam. The company has rental apartments and hotels in the Amsterdam area. Your tasks will include: Clean hotel rooms & tourist apartments, including making the beds with fresh laundry. Clean restaurants, shops, offices. Drive by bicycle from location to location in the city. Move...