Szabad állások külföldön

Vonzó állást keresel külföldön? A Qbis-nak jelenleg 24 szabad állása van külföldön, Hollandiában, Németországban és Belgiumban. Sok elérhető szabad állás van, lényegtelen, hogy párban vagy egyedül szeretnél dolgozni menni, beszélsz angolul vagy nincsenek angol nyelvismereteid.

Tovább olvasok

Ha külföldre méssz dolgozni, a pénzgyűjtésen kívül tágítod látóköröd és nemzetközi kapcsolatokat alakítasz ki. Lényegtelen, hogy hosszú vagy rövid távú munkát keresel, párban vagy egyedül indulsz dolgozni, külföldön mindig lesznek munkaajánlatok.

Ahhoz, hogy külföldön munkát szerezz, a Qbis segítségével toborzóddal 25 különböző munkaközvetítő ügynökség által meghirdetett szabad állások közül választhatsz, az ügynökségek aktívak Németországban, Hollandiában és Belgiumban. A Qbis-al kiválaszthatod az állást és a szállást a neked megfelelő országban.

Számos szabad állás külföldön
A megfelelő szabad állást keresed külföldön? Különböző szabad állásajánlatunk van Németországban, Hollandiában és Belgiumban. Amennyiben külföldön szeretnél dolgozni, de nem tudod melyik országot válaszd, kérünk ellenőrízd, hogy melyik EU-s államban a legjobb dolgozni 2019-ben.

Biztosan lesznek olyan szabad állások külföldön, amik olyant ajánlanak, amit te keresel. Lényegtelen, hogy egyetemistaként keresel állást, vagy olyan munkahelyet keresel, ahová tapasztalat szükséges, mint az építőtelepen vagy szerelőként. Görgess a külföldi szabad állások között, amelyek jelenleg elérhetőek, és kérdd még ma a neked megfelelő állást!

Villanyszerelő Németország , Németországban, -től 2300,00€/óra

starstarstarstarstar_half4 language
ANGOL NEM SZÜKSÉGES
German recruitment agency
Németország , Germany
Nyitott pozíció 7 óra számára. Elérhető pozícók száma: 10/10
Új

Németországból származó ügyfelünk tapasztalt villanyszerelőket keres. A fő munkafeladatok a következők: összeszerelni és szétszerelni a villamosenergia-fogyasztásmérőket a lakóépületekben Ügyfelünk az egész Németország területén  kap megrendeléseket , ezért a munka nem mindig lesz ugyanazon a helyen. Rugalmasnak kell lennie, mivel a munkát képesítései és tapasztalata alapján osztják el az egyes projektekre.

Mezőgazdasági gépszerelő Jade, Németország , Németországban, -től 11,80€/óra

starstarstarstarstar_half4 language
ANGOL NEM SZÜKSÉGES
German recruitment agency
Jade, Németország , Germany
Nyitott pozíció 7 óra számára. Elérhető pozícók száma: 1/1
Új

Németországból származó ügyfelünk tapasztalt mezőgazdasági gépek szerelőket keres. A fő munkafeladatok a következők: mezőgazdasági gépek karbantartása, hibás gépek és járművek javítása, régi alkatrészek cseréje, különféle alkatrészek összeszerelése.

Tolóoszlopos targonca sofőr Tiel, Hollandiában, -től 11,08€ -ig 11,29€/óra

starstarstarstarstar_border1
Kuhne & Nagel
Tiel, Netherlands
Nyitott pozíció 7 óra számára. Elérhető pozícók száma: 1/1
Új

Partnerünk, az egyik nagy logisztikai vállalat, új munkavállalókat keresnek a raktárban történő targonca vezetésére. A fő felelősségek és feladatok: Felelős a termékeknek a helyszínre történő elhelyezéséért; Feldolgozza a beérkező termékeket és készítse el szállításra; Felelős a szállítás végső ellenőrzéséért; Reális cél elérése, prioritásként a biztonságot; A hőmérséklet 10-20 fok körül van, az időjárástól függően. A...

Spárgatermelő (szezonális) Hollandia, Hollandiában, -től 10,05€/óra

starstarstarstarstar1 supervised_user_circle
ELFOGADOTT PÁROK
language
ANGOL NEM SZÜKSÉGES
B2Works office
Hollandia, Netherlands
Nyitott pozíció 7 óra számára. Elérhető pozícók száma: 7/10
Új

Megkezdődött a mezőgazdasági szezon, és segítségre van szükségünk! Holland partnerünk  rugalmas, motivált spárgatermelőket keres. 6 napig hetente, átlagosan hetente 48 órára. A férfiak kívül dolgoznak, szedik a spárgát  és előkészítik feldolgozásra. Fizikailag igényes munka lehet, készen kell állnia emelésre és hajolásra. A nők a csomagolási osztályban dolgoznak, és ez fizikailag  igényes lehet, mivel állni kell...

Vízgyári munkás Tilburg, Hollandiában, -től 10,42€/óra

starstarstarstar_borderstar_border11
Soda Stream
Tilburg, Netherlands
Nyitott pozíció 7 óra számára. Elérhető pozícók száma: 1/1
Új

Holland partnereink munkatársakat keresnek a vízművekbe. Öt részleg működik ebben a gyárban: VAL (összeállított termékek előkészítése és szállítása) Válogatás (CO2 válogató és töltőhengerek) Töltés (CO2-tartalmú palackok) Minőség (termékminőség-ellenőrzés) Logisztika (megrendelés kiválasztása, gyártás átadása) A menetrend szerint 2 vagy 3 műszakban kell dolgozni. Ez hosszú távú munka. Ebben a gyárban javasolt hallóvédőt viselni a gépi zaj...

Cow-skin factory worker Nijmegen, Hollandiában, -től 9,94€/óra

starstarstarstar_borderstar_border6 language
ANGOL NEM SZÜKSÉGES
Cow skin company
Nijmegen, Netherlands
Nyitott pozíció 7 óra számára. Elérhető pozícók száma: 4/5
Új

Company working with raw cow skins and skin material production are looking for new employees. They need strong men for working in the cow skin factory – the skins are already prepared, they just need to move them, add salt (to preserve). The place has some smell and also can be some dried blood.  This...