fbpx

Qbis nemzetközi csapat

A Qbis 2007-ben kezdte meg tevékenyéségét egy kis irodában Vilnius-ban két alkalmazottal. A Qbis csapat 12 év alatt hatszorosára növekedett és földrajzilag is terjeszkedett. Jelen pillanatban öt iroda van, Vilniusban, Rigaban, Bukarestben, Lisabonaban és Portoban, hét nemzetiségű toborzó segít az embereknek külföldön állást szerezni. A kemény nemzetközi csapat munkájának köszönhetően évente 2000 ember megy külföldre dolgozni.

A Qbis toborzók nemcsak hogy nagyon jól ismerik szakmájukat, de szívesen is gyakorolják, ugyanis a fő célunk embereket segíteni!

Az UAB Qbis toborzó ügynökségről

Olyan munkaügynökség vagyunk, aki segíti azokat a személyeket, akik Litvániából, Lettországból, Romániából, Lengyelországból és Portugáliából Hollandiában vagy Németországban szeretnének dolgozni olyan ágazatban, mint:

Mi különböztet meg minket más munkaközvetítő ügynökségektől?

Más munkaügynökségtől eltérően, mi nem kérünk pénzt azoktól, akik szolgáltatásaink igénybevételével keresnek munkát. A mi célunk azokkal, akik állást keresnek az, hogy reális képet nyújtsunk a holland és német munkahelyekről és megélhetési feltételekről. Ezért minden toborzott munkást arra kérünk, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, kitöltve a feedback űrlapot, ami weboldalunkon elérhető.

98%
A dolgozók százaléka elégedett a szolgáltatásainkkal, és szívesen ajánlaná a Qbis-t a barátainak.

Ajánlott szolgáltatásaink

Szakterületünk a személyzet kiválasztása a holland és német munkaerőpiacokhoz, elsősorban a termelési, a mezőgazdasági és a
műszaki ágazatban. A Vilnius-i irodánkból személyesen vagy videókonferencián keresztül interjút készítünk litvánokkal, lettekkel,
románokkal, portugálokkal és lengyelekkel.

Regimantas Simonelis
Regimantas Simonelis
Labai ačiū "Qbis" agentūrai, jau antrus metus iš eilės važiuoju per "Qbis" agentūrą ir esu labai patenkintas jų paslaugomis.

Kérjen több információt külföldi munkavégzéshez

Szerezzen személyre szabott informácit a Qbis-tól.