fbpx
2007-től a Qbis több mint 16000 személynek segített Németországban, Belgiumban és Hollandiában állást szerezni.
 • account_balance_wallet
  Németországban a havi fizetés €1450,-
 • star
  Szolgáltatásaink ingyenesek
 • schedule
  A dokumentáció összeállítása mindössze 10 perc.
 • record_voice_over
  97%-a azon személyeknek, akik a Qbis segítségével szereztek állást, ajánlják a Qbis-t barátaiknak
 • hourglass_empty
  Személyreszabott állásajánlat 24 órán belül
 • supervisor_account
  Állásajánlat pároknak és olyan személyeknek akik angol tudás nélkül keresnek állást
Munka Németországban: Minimálbér

Munka Németországban: Minimálbér

Ha úgy érzed, hogy leragadtál egy bizonyos helyen, több pénzt szeretnél szerezni, hogy jobb jövőt építs a magad és családod számára – akkor nekünk van erre megoldásunk! A Qbis a fő önálló toborzó ügynökség, amely kapcsolatot teremt a munkát keresők és a németországi toborzó ügynökségek között.

Évente több, mint 2000 személy veszi igénybe ingyen szolgáltatásainkat, ahhoz, hogy egy hivatalos és jól fizetett állást szerezzen szállással együtt Németországban, Belgiumban és Hollandiában.

Azon személyektől érkező értékelés, akik a Qbis segítségével mentek külföldre dolgozni, segít nekünk a szolgáltatásaink javításában, és biztosítjuk azon személyeket, akik Németországba szeretnének dolgozni menni, hogy ebben az országban csodálatos élményeik lesznek.
Büszkélkedünk azzal, hogy Európa egyik legjobb és legmegbízhatóbb közvetítői vagyunk, akik Németországban állást kínálnak.

 • 4.9
  Ajánlott
  4.9 az 5-ből
 • Karolina Kirstukaitė
  Karolina Kirstukaitė
  Be galo didelis ACIU. Sie zmones atlieka savo darba 100proc.
 • Aleksej Ananjev
  Aleksej Ananjev
  Ezen az ügynökségnél mindenképpen megéri. Nincs pénz, távozás előtt aláír egy szolgáltatási szerződést. Én magam 1,5 évig dolgoztam rajtuk keresztül...
 • Povilas Pikūnas
  Povilas Pikūnas
  Tényleg jól elvégeztem a munkámat, kimentem és teljesen gond nélkül dolgoztam.
Leültem, nem tudtam mit tegyek tovább. A Qbis ögynökség telefonált. Ezt mondták nekem:. a Tesla állást kínál, mikot tudsz kezdeni? Mit? Most?
A Qbis alkalmazottak átveszik a Tesla gyárat: csodás állás

Hogyan szerezzek állást Németországban?

Csak 6 könnyű lépés a németországi karriered felé

Iratkozz fel a németországi munkára
 • 1
  Regisztráljon a qbis.lt/hu oldalon
 • 2
  Mondja el nekünk, mi az Ön munkavárása
 • 3
  Szerezd meg otthoni állásajánlatát, amely csak neked áll
 • 4
  Menjen külföldre egy állásajánlattal és egy lakóhellyel
 • 5
  Aláírja a munkaszerződést és kezdje el külföldön dolgozni
 • 6
  Amikor munkába megy, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy jól megy

Munkavállalás külföldön a következő cégeknél:

philips
coca cola
mailfreight
schenker
kuehne

Állások mindenki számára

A Qbis több, mint 20 ideiglene vagy állandó munkaközvetítő irodával dolgozik akik Németországban különböző ágazatokban biztosítanak állást. Ez a dolog lehetővé teszi, hogy rövid időn belül szakképzett vagy szakképzetlen munkát kínáljunk neked ebben az országban.

Miután megtudjuk melyek az elvárásaid az új állással kapcsolatban, toborzóink 24 órán belül olyan állásajánlatot tesznek neked amely a legjobban megfelel kívánságaidnak és szükségleteidnek. Annak ellenére, hogy a legtöbb német cég elvárja, hogy alkalmazottai ismerjék a német nyelv alapjait, tudunk neked olyan állást szerezni, ahová elégséges az angol, orosz vagy lengyel nyelv ismerete.

És lényegtelen, ha te:

 • Egyedül vagy párban szeretnél dolgozni menni
 • Ismersz vagy nem valamilyen idegen nyelvet
 • Van vagy nincs munkatapasztalatod
 • MOST vagy később szeretnél menni
 • Férfi vagy vagy nő
 • 18 vagy 50 éves vagy
 • Rövig vagy hosszútávú munkát keresel

A legnagyobb előnye annak, hogy a Qbis segítségével szerzel állást Németországban az, hogy nem kell te szállást szerezz, mi gondoskodunk effelől!

Németországi partnereink az állást szállással együtt kínálják fel.

Michail Kovsik
Michail Kovsik
Užpildžiau anketą Qbis puslapyje, iš karto susisiekė vadybininkė, patikrino kalbos žinias per skype ir perdavė mano duomenis įdarbinimo agentūrai jau tiesiogiai Vokietijoje. Tik geriausi atsiliepimai - surado norimą darbą, apgyvendino. Vokiška darbo sutartis, draudimas ir t.t. Qbis tarpininkavo, atsakė į visus rūpimus klausimus, padėjo išvykti. Mokėti nieko niekam nereikėjo, viskas kaip ir buvo žadėta, domėjosi manimi ir darbo bei gyvenimo sąlygomis ir po to, jau dirbant tenai, tad tikrai rekomenduoju. Ačiū!
Iratkozz fel a németországi munkára

Más szektorban keresek

A Qbis segít különböző szakmájú embereknek Németországban megfelelő állást szerezni. Habár a legtöbb német cég olyan személyeket szeretne alkalmazni, akik beszélnek németül, mi tudunk különböző szakterületeken állász szerezni azon jelentkezők számára, akik beszélnek németül, de azoknak is, akik nem beszélik ezt a nyelvet. A Qbis közreműködik néhány olyan német toborzó ügynökséggel, akik különböző területen aktiválnak, és mindenféle állásajánlatuk van.
A német toborzó ügynökségek számos állást kínálnak, ami lehetővé teszi számodra, hogy kiválaszd a legkedvezőbb munkát és feltételeket. A jövőbeli munkádra vonatkozó elvárásaid figyelembe vételével, a Qbis segít eldönteni, melyik német toborzóügynékség által kínált állás a legmegfelelőbb számodra.

Ellenőrízd a német munkaajánlataink

Munka Németországban: 5 ok amiért érdemes ebben az országban dolgozni

1. Németország gazdasági helyzete az egyik legjobb Európából

Az egyik alapvető oka annak, hogy sokan változtatni szeretnének életükön és külföldre mennek dolgozni az, hogy ott stabil munkahely van, stabil jövedelemmel. A kemény németországi gazdaság biztosítja a helyi és migráns alkalmazottakat affelől, hogy vonzó munka- és életkörülményeik lesznek. A 2019-es adatok alapján, Németország a negyedik helyen áll azon országok sorában, ahol a legjobb élni. Az elemzés kimutatta, hogy a német népesség 96 százaléka képzett emberekből áll, akik nemcsak jól dolgoznak és adót fizetnek, hanem ígéretes és fenntartható jövőt teremtenek minden bevándorló alkalmazott számára.

A Qbis lehetőséget teremt egy német munkahely megszerzéséhez, megtapasztalhatod miként dolgoznak a helyi cégek és milyen vonzó munkakörülményeket ajánlanak a bevándorló alkalmazottaknak.

2. A bevándorlókkal barátságos és toleráns ország

A nagy helyi munkaerő hiány kinyitotta Németország kapuit a más országokból származó alkalmazottak számára. A világ minden országából származó alkalmazott dolgozik a német cégeknél, amelyek barátságos és nyitott környezetet teremtenek az imigránsok részére. Következésképpen ne lepődj meg, ha kollegáid Lengyelországból, Törökországból vagy Egyiptomból érkeztek. Ez az interkulturális légkör elősegíti a toleranciát, javítja kommunikációs készségeidet és idegen nyelvi ismereteidet.

A más országból származó alkalmazottak a gazdasági stabilitás és a helyiek boldogsága miatt választják Németországot. A németek annyira hozzászoktak az emberek sokszínűségéhez, hogy nem tesznek különbséget nemzetiség, faj vagy szexuális irányultság között. A német kormány segíti a bevándorlók beilleszkedését, hogy könnyen és hamar tudjanak a társadalom részévé válni.

Tudva, hogy az ország lakossága nagyon gyorsan növekszik, a prioritás az emberek biztonsága. Németország a világ egyik legbiztonságosabb országa, az első 15 ország közé tartozik.

3. A munkanélküliség aránya alacsony

Németországban a munkanélküliségi szint csak 3,1%, egyike a legkisebbeknek európaszerte. Ez azt jelenti, hogy a helyi munkaerő piac nem zsúfolt, és emiatt sok munkalehetőség kínálkozik az idegenek számára. Továbbá, az alacsony munkanélküliségi szint azt is jelenti, hogy a munkaadók motiváltak megtartani alkalmazottaikat és jobb munkafeltételeket biztosítanak. Gyakran a munkaadó ingyen vagy nagyon olcsón ebédet biztosít, szállítási díjakat visszafizet, hosszabb szabadságot kínál, vagy duplán fizet ünnepek alatt ledolgozott periódusban. Előfordul, hogy a cég megfinanszírozva elősegíti az alkalmazottak képzését, új készségek elsajátítását, a helyi nyelv tanulását és a tanulási feltételek megteremtését.

Tehát amennyiben motivált és szorgalmas vagy, elkezdheted németországi karriered egy szakképzetlen állással. A munkaadód hamarosan észreveszi, hogy többet szeretnél elérni, és lehetőséget teremt a szakmai képességeid javításához és esetleg ahhoz is, hogy több pénzt szerezz.

4. Az árak mindneki számára elérhetőek

Általában úgy gondoljuk, hogy a jó gazdasági helyzetű országok drágák. De a németországi üzletekben levő árak nagymértékben hasonlítanak a te országod áraihoz. Számigáljunk: amikor a te országodban megszerzed a minimálbért, elég kevés pénzed marad a közköltség, szállítás, albérlet vagy lakásrészlet kifizetése után. Ezek mellett ki kell fizetned a mobiltelefon szolgáltatásaid és élelmet kell vásárolni. Valószínű, hogy semmi vagy nagyon kevés pénz marad szórakozásra. Ha szükséged van ruhákra vagy cipőkre, akkor mindenképp spórolnod kell.

Németországban a legkisebb fizetés amit kaphatsz az adók kifizetése után 1450 euró. Egy lakást bérelni két személy részére körülbelül 500 euró. A legtöbb alkalmazott biciklivel megy munkába, amit megvásárolhatsz 50 euróért. Ha busszal közlekedsz, a havi bérlet körülbelül 80 euró (Berlinben például). Tehát amikor Németországban dolgozol és élsz, megmarad körülbelül 1000 euród a saját szükségleteidre, nem kell azon gondolkozz, miből élsz meg a hónap végéig.

Az élelmiszerek, háztartási és kozmetikai termékek ára megegyezik, vagy néha még alacsonyabb is, mint Litvániában. Azok a munkások, akik spórolni akarnak, hamarosan olcsó piacokat találnak, és lehetőségük nyílik még több megtakarításra.

5. Minőségi és elérhető szabadidő

Az emberek gyakran azon a véleményen vannak, hogy a kiránduláshoz, érdekes szabadidő eltöltéséhez sok pénzre van szükség. A németek nem fitogtatják gazdagságukat, számukra az életminőség sokkal fontosabb. Németországban a minőségi és érdekes szabadidő nem fog sok pénzedbe kerülni!

Németországban sok erdő, park és pihenőhely van. Csak Berlin közelében van 2500 park! Sportolhatsz, különböző játékokat játszhatsz vagy csak pihenhetsz ezeken a helyeken. Észak-Németországban szép strandokat fedezhetsz fel. A túrázási lehetőségek Délnyugat-Németországban a legnépszerűbben Európában. Élvezheted az Alpokat miközben túrázol, sízel vagy csal elmenekülsz a városból. Nem jelent gondot az sem, ha nincs saját autód, kirándulhatsz vonattal vagy busszal.

A német kulturális élet nagyon gazdag. Több koncert, előadás vagy kiállítás között választhatsz. Mivel a választék bőséges, a belépő ingyenes vagy nagyon olcsó. Bárki talál kedvére valót. Gyakran híres együttes koncertezik vagy nagy sportesemények zajlanak a nagy német városokban. Ilyenszerűen láthatsz valamit, amire a saját országodban nem lett volna lehetőséged.

Miben különbözik a Qbis a többi toborzó ügynökségtől?

Már 13 éve kínálunk szakképzett és megbízható szolgáltatást azok számára, akik Németországban állást keresnek

A Qbis toborzó ügynökség több, mint 200 állásajánlatot kínál Németországban és Hollandiában. Miután megtudjuk az új állással kapcsolatos kéréseidet és megértjük elvárásaidat, ezeket le tudjuk szűkíteni pár személyreszabott állásra, amelyek tökéletesen megfelelnek kívánságaidnak és szükségeidnek.

Azok számára, akik Németországban állást keresnek, csak azokat a munkahelyeket ajánljuk, amelyek megfelelnek a következő követelményeknek:

 • ahol hetente 40 órát vagy ennél többet dolgozhatsz
 • olyan munkát, ami egész évben állandó
 • olyan cégeknél, amelyek jó munkakörülményeket biztosítanak
 • ahol a kollegák segítenek egymáson
 • olyan cégeknél, amelyeknek jók a visszajelzéseik

A Qbis gondodat viseli elmeneteled után is

Minket érdekel, hogy hogyan alkalmazkodsz az új környezethez, miközben Németországban dolgozol és élsz. Ezért miután Németországba érsz felhívunk párszor. Először pár napon belül, aztán két hét múlva, majd három hónap múlva. Ilyen módon meggyőződünk, hogy jól vagy, a kifejtett munka és az életkörülmények megfelelnek elvárásaidnak.

A Qbis csapata mindig készen áll arra, hogy tanácsokkal lásson el, annak érdekében, hogy a németországi tartozkodásod alatt a maximálisat érd el. Rendelkezésedre állunk, válaszolunk minden felmerülő kérdésedre és segítünk a felbukkanó problémákat megoldani. Következésképpen nem kell attól félned, hogy egyedül maradsz miután megszerezted a német állást.

A visszajelzések, amiket évente kapunk azoktól, akik Németországba mentek dolgozni, nemcsak a szolgáltatásaink javításában használnak, hanem abban is, hogy tiszta képet nyújtanak arról, hogy mire számíthatnak azok, akik Németországba mennek dolgozni és élni. Ez segít bennünket biztosítani téged affelől, hogy németországi élményeid jók lesznek.

Iratkozz fel a németországi munkára
Kamile Kastickaite
Kamile Kastickaite
Aš tikrai nesigailiu išvažiavusi dirbti į užsienį per "Qbis" agentūrą. Jie man surado gerą darbą į kurį galėjau išvažiuoti po poros dienų nuo darbo pokalbio (kaip ir norėjau). Darbas kurį man "Qbis" surado buvo nesunkus ir pelningas. Tikrai daugeliui žmonių rekomeduoju šia agentūrą ir pati tikiuosi dar kada nors per ją išvažiuoti dirbti į užsienį.
98%
A dolgozók százaléka elégedett a szolgáltatásainkkal, és szívesen ajánlaná a Qbis-t a barátainak.

Vannak kérdéseid?

Kérdezd a toborzónkat

Kapjon külföldi állásajánlatot

Nincs közvetítői vagy ügynöki díj. A szállás biztosított.