fbpx
2007-től kezdve a Qbis töb, mint 16000 személynek segített külföldön munkát találni
 • account_balance_wallet
  Legalább €1750,- keresel egy hónapban
 • star
  A szolgáltatásaink ingyenesek
 • schedule
  Az összes dokumentum előkészítése mindössze 10 percig tart
 • record_voice_over
  Ügyfeleink 97% ajánl minket barátainak
 • hourglass_empty
  Személyreszóló munkaajánlatot kapsz 24 órán belül
 • supervisor_account
  Vannak állásaink olyan személyek részre, akik párban mennének dolgozni, vagy akik egyáltalán nem beszélnek angolul
Külföldön dolgozni: Minimálbér

Külföldön dolgozni: Minimálbér

Keresed annak a módját, hogy több pénzt szerezz, és nincsenek nagy elvárásaid a jelenlegi litván helyzetedtől?

Próbálj meg külfödön dolgozni a Qbis segítségével. A külföldi munka kiváló módja lehet a pénzspórlásnak és a tapasztalatszerzésnek, ugyanis egy más országban és kultúrában laksz és dolgozol.

A Qbis Európa egyik legjobban értékelt független ügynöksége, amely segít a különböző európai országokból származó személyenek Hollandiában, Németországban és Belgiumban állást szerezni. Évente 2000 ember használja a Qbis szolgáltatásait, ahhoz, hogy külföldön dolgozhasson. A Qbis segítségével kiválaszthatod a legjobb állást a jelenleg több mint 20 aktív munkaközvetítő ügynökség és 87 szabad állás közül.

 • 4.9
  Ajánlott
  4.9 az 5-ből
 • Karolina Kirstukaitė
  Karolina Kirstukaitė
  Be galo didelis ACIU. Sie zmones atlieka savo darba 100proc.
 • Aleksej Ananjev
  Aleksej Ananjev
  Ezen az ügynökségnél mindenképpen megéri. Nincs pénz, távozás előtt aláír egy szolgáltatási szerződést. Én magam 1,5 évig dolgoztam rajtuk keresztül...
 • Povilas Pikūnas
  Povilas Pikūnas
  Tényleg jól elvégeztem a munkámat, kimentem és teljesen gond nélkül dolgoztam.
Leültem, nem tudtam mit tegyek tovább. A Qbis ögynökség telefonált. Ezt mondták nekem:. a Tesla állást kínál, mikot tudsz kezdeni? Mit? Most?
A Qbis alkalmazottak átveszik a Tesla gyárat: csodás állás

Hogyan szerezz állást külföldön?

Csak 6 lépés az új külföldi állásodig

Iratkozz fel a külföldi munkára
 • 1
  Regisztráljon a qbis.lt/hu oldalon
 • 2
  Mondja el nekünk, mi az Ön munkavárása
 • 3
  Szerezd meg otthoni állásajánlatát, amely csak neked áll
 • 4
  Menjen külföldre egy állásajánlattal és egy lakóhellyel
 • 5
  Aláírja a munkaszerződést és kezdje el külföldön dolgozni
 • 6
  Amikor munkába megy, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy jól megy

Munkavállalás külföldön a következő cégeknél:

philips
coca cola
mailfreight
schenker
kuehne

Más szektorban keresek

A Qbis több mint 25 holland, német és belga munkaügynökségnél kínál állást szállással együtt. Ezen munkaügynökségek különböző ágazatokban aktíva:

Az állások változatossága lehetővé teszi számodra, hogy magad válaszd ki a megfelelő ügynökséget és állást. A Qbis ott lesz, hogy segítsen az állást elvárásaidhoz megfeleltetni.

Ellenőrízd a külföldön munkaajánlataink

Különböző állások különböző elvárásoknak?

A Qbis segítségével dolgozó embereknek volt a legjobb tapasztalatuk Hollandiában és Németországban. Ezért összpontosítottuk érdeklődésünket arra, hogy segítsünk azoknak a litvánoknak, akik munkát keresnek e két országban. És sikerrel, mert 2019-ben mi vagyunk a fő ügynökség Litvániában, amely segít az embereknek munkát találni Hollandiában és Németországban.
Összehasonlításunk szerint Hollandia az 1. és Németország a 3. helyen áll azon EU országok listáján, ahol érdemes dolgozni.

Ha külföldön keresel állást, biztosíthatunk neked munkát s szállást egyaránt, lényegtelen hogy te:

 • egyedül szeretnél menni vagy párban
 • beszélsz vagy nem angolul
 • van vagy nincs tapasztalatod
 • rövid vagy hosszú távra szeretnél menni
 • férfi vagy nő vagy
 • MOST vagy később szeretnél menni
 • egyetemista vagy idősebb vagy

Ha motivált vagy külföldön dolgozni, nagy esély van arra, hogy a Qbis munkát tud kínálni Hollandiában, Nmetországban vagy Belgiumban.

Andris Lacars
Andris Lacars
Daugelis kolegų ir vadovų padeda nurodydami klaidas ir paaiškindami, kaip jas pataisyti bei parodydami, kaip teisingai atlikti darbą.
Iratkozz fel a külföldi munkára

5 fontos előnye a külföldi munkának

1. Külföldön dolgozva pénzt szerezhetsz és spórolhatsz

Úgy gondoltad, hogy pénzt spórolsz a jövőbeli tanulmányaidra vagy a kívánt autóra? Vagy lehet a lakásodat szeretnéd felújítani? Külföldön dolgozva pénzt spórolhatsz és véghezviheted terveidet. Hogy mennyit spórolhatsz meg, az rajtad múlik. A heti megtakarítás nagymértékben függ a megélhetési költségeidtől, valamint attól, hogy mennyire vagy rugalmas a túlórázásra és munkafeltételekre. MInél több órát dolgozol, annál nagyobb a fizetésed. Minél többet dolgozol, annál kevesebb időd marad a költekezésre. Van néhány példa arra, hogy bizonyos személyek néhány évig dolgoztak Hollandiában, és mikor hazatértek lakást vásároltak.

Sikerült nagyobb összeget megtakarítani, mert:

 • kevés pénzt költöttek a megélhetésre
 • Kis előléptetésekben volt részük a cégen belül (például megrendelés előkészítőtől targoncavezetőbe)
 • különleges feltételek között dolgoztak (hidegven, vagy váltásban, amit külön fizettek)
 • minél több órát dolgoztak

Azok számára, akik tanulni akarnak, a külföldi munka jó módszer pénzt spórolni a tanulmányokra. Ezen kívül pedig, miközben külföldön dolgozol megismerheted az országot, amelyben tanulni szeretnél. A holland vagy belga egyetemek sokkal drágábbak, mint a litván egyetemek. Ezek is szélek körű tanulmányokat kínálnak angol nyelven. Képzeld ennyi mennyivel jobban néz ki az önéletrajzod, ha külföldi tanulmányokra hivatkozhatsz!

2. Külföldön dolgozni jó lehetőség a tapasztalatszerzésre

Lényegtelen, hogy külföldön milyen munkát végzel, az itt szerzett tapasztalat nagyon értékes lehet a jövőben, miközben otthon vagy más külföldi országban munkát keresel. Külföldön dolgozva nemcsak tapasztalatot szerzel, hanem megismerkedsz a helyi munka kultúrájával. Ez hozzásegít bizonyos személyes képesség javításához, mint például a kommunikáció, pontosság, hatékonyság, a gyors és pontos munka elvégzése.

Ha egy külföldi munkaközvetítő ügynökség segítségével méssz külföldre dolgozni:

 • különböző ágazatokban különféle állásokat próbálhatsz ki
 • különböző méretű cégeknél dolgozhatsz, melyeknek saját kultúrájuk van
 • a legújabb technológiákat használhatod, miközben napi munkádat végzed.

Azok számára, akik nem rendelkeznek sok tapasztalattal előnyös lehet több cégnél különböző funkciókban kipróbálni magukat, még ha egy rövid időre is, ugyanis ez lehetővé teszi, hogy megértsék, melyik ágazat a legmegfelelőbb számukra. Ezen kívül megismerheted a nyugati munkastandardokat, amelyek kétségkívül a világ leghatékonyabb standardjai. Ezek az ismeretek és tapasztalatok hasznosak abban, hogy egy jövőbeli álláskeresésben te legyél az egyedüli kompatibilis jelölt.

3. A külföldi munka segít az angol nyelvű ismereteid bővítésében

A legtöbb európai országban, ahová külföldieket alkalmaznak, az angol nyelvet használják kommunikálás céljából. Hollandiában például boldogulsz, ha csak angolul beszélsz. Mivel a lakosság 90%-a beszél angolul, nem csak a munkahelyeden fogsz boldogulni, hanem szabadidődben is, például amikor bankszámlát nyitsz, bevásárolsz vagy orvoshoz méssz. Amikor naponta használod az angol nyelvet, nyelvtudásod hamar fog gyarapodni. Ezen tudás hozzásegít ahhoz, hogy a jövőben megszerezz egy olyan állást, melynek elérése lehetetlen az angol nyelv ismerete nélkül. Ilyen alapon, miután külföldön dolgoztál, szakmai lehetőségeid eléggé bővülni fognak.

Ha nem beszélsz angolul, elég sok olyan személy lakik külföldön, aki ugyanabból az országból jön, mint te, ők segíthetnek neked a kommunikációban úgy a munkahelyen, mint máshol is Továbbá külföldre mehetsz dolgozni párban, vagy egy olyan barátoddal, aki beszél angolul. Aztán mivel egy nemzetközi környezetben dolgozol és élsz, természetes, hogy te is elsajátítod az angol nyelv alapjait.

4. A külföldi munka lehetőséget nyújt új barátságok megkötésére és látóköröd bővítésére

MIután külföldre érkeztél, hamar megismerkedsz egy nemzetközi környezettel, ahol olyan emberekkel dolgozol együtt, akik különböző országokból származnak, például Portugália, Lettország, Románia, Lengyelolszág, Szlovákia. Ez a változatos környezet lehetővé teszi különböző kultúrák megismerését, ezek sajátosságainak megismerését, és értékes kommunikációs készségeket szerezhetsz. Barátokat szerzel különböző országokban, akiket aztán kirándulásaid alkalmával meglátogathatsz. Továbbá pedig, ezek a kapcsolatok szakmailag is fontosak lehetnek.
Minden külföldi ország különleges, külföldön dolgozva megismered a helyi kultúrát és kommunikálhasz a helyiekkel.

Mielőtt eldöntenéd melyik országot választod, gondold meg mit szeretnél elérni a szerzett tapasztalatok alapján, és mik a priorításaid. Mit szeretnél tanulni, és melyik országban ééreznéd jól magad munkavégzés közben. Készítettünk egy olyan tanulmányt, amelyben összehasonlítottuk a különböző EU-országokat, amelyek népszerűek a külföldi munkavégzés szempontjából. Olyan kérdéseket néztünk meg, mint a minimálbér, a munkanélküliség, a megélhetési költségek és a helyiek boldogságának mértéke. Ezen kritériumok alapján Hollandia áll a lista élén, ide éri meg a legjobban dolgozni menni. Lehet, hogy a Hollandiában végzett munka segít álmaid teljesítésében?

5. A külföldi munka lehetőséget nyújt a kirándulásra

Amennyiben a pénzszerzés nem az egyedüli oka annak, amiért külföldön szeretnél dolgozni, lehet motiváló lehet számodra az, hogy kirándulhatsz és új országokat ismerhetsz meg. Mindegy, hogy mi érdekel, miközben külföldön dolgozol utazhatsz és sok új tevékenységet próbálhatsz ki.

Ha szeretsz kirándulni, akkor Nyugat-Európa nagyon előnyös számodra. Nemcsak abban, hogy felfedezhetsz egy új országot, ahol élhetsz és dolgozhatsz, hanem kontinensközi kirándulásokat is rendezhetsz repülővel, a legjobb kapcslatokkal rendelkező repülőterekről, mint például a Schiphol Amsterdamban vagy a Heathrow Londonban. A kisebb repülőterek pedig Európában kínálnak járatokat olcsó szállítókkal, mint a Wizzair és Ryanair. Egy másik kellemes kirándulási lehetőség az Európában történő vonatozás. Ha külföldön dolgozol 2 óra alatt elérhetsz vonattal Berlinbe, Párizsba, Londonba, Amsterdamba vagy Brüsszelbe.

Miközben kirándulsz sok más tevékenységet fedezhetsz fel. Például a zenekedvelők megnézhetik kedvenc zenekarukat. Amsterdamban, Londonban vagy Berlinben nagyobb a valószínűsége, hogy híres zenecsapatok lépnek fel, mint a saját országodban. Továbbá részt vehetsz különböző sporteseményeken, vagy a legnagyobb ócskapiacon. Mindenki találhat kedvére való érdekes és szórakoztató tevékenységet, ugyanis az események hetente zajlanak – csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd melyik érdekel téged.

A külföldi munka sokkal többet kínál, mint te azt el tudnád képzelni. Ezért ne habozz, használs a Qbis toborzó szolgáltatásait és szerezz állást külföldön.

Iratkozz fel a külföldi munkára

Miért szerezz a Qbis segítségével külföldi állást

Mivel önállóak vagyunk, lehetőséged van magad választani az ügynökséget és a megfelelő állást

A Qbis nem függ semmilyen külföldön dolgozó ügynökségtől, amely lehetővé teszi számunkra, hogy szelektívek legyünk a javasolt állásokban és jelölt ügynökségekben. Szűkíthetjük igényeid szerint a Hollandiában és Németországban levő állások körét, és személyre szabott állást kínálunk szállással együtt. Célunk az, hogy a munkát a TE kritériumaid szerint illesszük össze, és nem a szolgáltatásainkat igénybe vevő munkaközvetítő ügynökség nyereségessége alapján.

Amikor állást keresel akkor vagy boldog, ha a megszerzett munkahely megfelel elvárásaidnak. És amikor te boldog vagy, mi is boldogak vagyunk!

A szolgáltatásaink ingyenesek

Több más ügynöksgtől eltérően a Qbis nem kér pénzt azoktól, akik külföldön szeretnének dolgozni. Mi a pénzt úgy szerezzük, hogy a külföldi munkaügynökségeknek leszámlázzunk a toborzói munkánkat. A kezelési díj, amit ezek az ügynökségek fizetnek, nem befolyásolja a külföldön szerzett fizetésed. A munkaadók be kell tartsák az országban alkalmazandó minimálbért, és a kollektív munkaszerződés előírásait, amelyek abban az ágazatban érvényesek.

Hollandiában, a Qbis segítségét használva magasabb lesz a fizetésed, mintha közvetlenül a munkaközvetítő irodával dolgoznál, ugyanis adókedvezményben részesülsz.

Nem hagyunk egyedül mikor külföldre érkezel

Nem kell attól félj, hogy egyedül maradsz miután az új országba érkeztél. A Qbis útbaigazít azokban a pillanatokban, amikor a legnagyobb szükséged lesz a segítségünkre:

 • két napon belül érkezésed után, hogy lássuk megkaptad-e a megfelelő állást és szállást
 • érkezésed után két hónapra ellenőrízzük, hogy a munkahely megfelelő-e, és az ügynökség feltételei megfelelnek elvárásaidnak
 • érkezésed után három hónapra ellenőrízzük hogy megszoktad-e hollandiai munkahelyed és életet, és ha segíthetünk tanácsokkal, útbaigazításokkal
Sergejs Pupels
Sergejs Pupels
Vieną dieną „Qbis“ surado kitą darbą, kur dirbu ketvirtą savaitę ir esu visiškai patenkintas savo darbo užmokesčiu, darbo sąlygomis ir gyvenimo būdu. Ačiū!

Valós feedback

Ahhoz, hogy a létező szabad állás közül a megjobbat válasszuk neked, azok véleménye, akik már elmentek külföldre dolgozni nagyon fontos számunkra. Ezért mindenkit megkértünk, hogy ossza meg velünk tapasztalatait és élményeit.
A kapott feddback nemcsak abban segít, hogy össze tudjuk párosítani a külföldön levő szabad állást az álmaiddal, hanem abban is, hogy te reális képet kapsz arról, hogy mi vár rád a jövőbeli munkahelyeden.

98%
A dolgozók százaléka elégedett a szolgáltatásainkkal, és szívesen ajánlaná a Qbis-t a barátainak.

Kérdése van?

Kérdezze bizalommal toborzó kollégánkat

Kapjon külföldi állásajánlatot

Nincs közvetítői vagy ügynöki díj. A szállás biztosított.