fbpx
2007-től a Qbis segítségével több, mint 16.000 személy ment Hollandiába dolgozni, és sikeresen.
 • account_balance_wallet
  Legalább €1750,- keresel havonta
 • star
  A szolgáltatásaink ingyenesek
 • schedule
  A dokumentumok összeállítása 10 percig tart
 • record_voice_over
  ügyfeleink 97%-a ajánl minket barátainak
 • hourglass_empty
  24 órán belül személyreszabott állásajánlatot kapsz
 • supervisor_account
  Az alkalmazás ideje alatt személyes tanácsadást biztosítunk
Munka Hollandiában: Minimálbér

Munka Hollandiában: Minimálbér

ollandiában keresel munkát? Az utóbbi 13 évben, a Qbis fő közvetítő lett azok között, akik munkát keresnek és az ideiglenes holland munkaügynökségek között.

A Qbis segít Európa különböző országaiban lakó emberek számára külföldön munkát és szállást szerezni kezelési díj nélkül. Azon személyek visszajelzése, akik Hollandiába mentek dolgozni, hozzájárult egy csodálatos tapasztalat megteremtéséhez azok számára, akik Hollandiában munkát keresnek.

Büszkék vagyunk arra, hogy Európában mi vagyunk az egyik legjobban értékelt közvetítő, aki Hollandiában állást biztosít.

 • 4.9
  Ajánlott
  4.9 az 5-ből
 • Karolina Kirstukaitė
  Karolina Kirstukaitė
  Be galo didelis ACIU. Sie zmones atlieka savo darba 100proc.
 • Aleksej Ananjev
  Aleksej Ananjev
  Ezen az ügynökségnél mindenképpen megéri. Nincs pénz, távozás előtt aláír egy szolgáltatási szerződést. Én magam 1,5 évig dolgoztam rajtuk keresztül...
 • Povilas Pikūnas
  Povilas Pikūnas
  Tényleg jól elvégeztem a munkámat, kimentem és teljesen gond nélkül dolgoztam.
Leültem, nem tudtam mit tegyek tovább. A Qbis ögynökség telefonált. Ezt mondták nekem:. a Tesla állást kínál, mikot tudsz kezdeni? Mit? Most?
A Qbis alkalmazottak átveszik a Tesla gyárat: csodás állás

Hogyan szerezz állást Hollandiában?

Csak 6 lépés az új holland állásodig

Iratkozz fel a hollandiai munkára
 • 1
  Regisztráljon a qbis.lt/hu oldalon
 • 2
  Mondja el nekünk, mi az Ön munkavárása
 • 3
  Szerezd meg otthoni állásajánlatát, amely csak neked áll
 • 4
  Menjen külföldre egy állásajánlattal és egy lakóhellyel
 • 5
  Aláírja a munkaszerződést és kezdje el külföldön dolgozni
 • 6
  Amikor munkába megy, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy jól megy

Munkát szerezzen hollandiai társaságokban, például:

philips
coca cola
mailfreight
schenker
kuehne

Állások bárki számára

Mivel több, mint 20 holland munkaügynökséggel dolgozunk együtt, amelyek különböző területeken aktiválnak, nagyon változatos munkaajánlatunk van. Következésképpen bármilyen típusú szakképzett vagy szakképzeltlen munkát fel tudunk ajánlani ebben az országban, méghozzá rövid idő alatt.

Mivel rengeteg munkaajánlatunk van, figyelembe vehetjük kívánságaidat, odafigyelünk elvárásaidra és kéréseidre az új állást illetően. Lehetővé válik számunkra álmaidnak megfelelő állást és szállást kínálni Hollandiában. A Qbis toborzóval együtt kiválaszthatod a legvonzóbb munkaajánlatot.

Lényegtelen, hogy te:

 • egyedül szeretnél menni vagy párban
 • beszélsz vagy nem valamilyen idegen nyelvet
 • van vagy nincs tapasztalatod
 • MOST vagy később szeretnél menni
 • férfi vagy nő vagy
 • 18 vagy 50 éves vagy
 • ideiglenes vagy hosszú távú munkát keresel

Amennyiben motivált vagy külföldre menni dolgozni, és meg szeretnéd ismerni az új országot, a Qbis szerez neked állást és szállást Hollandiában. Amellett, hogy gyorsan összeállítjuk a szükséges iratokat, segítünk megszervezni az útad Hollandiába, fenntartjuk ott is veled a kapcsolatot, hogy meggyőződjünk minden rendben van és segítsünk, ha szükséged van.

Mazvydas Sceponavicius
Mazvydas Sceponavicius
Su darbu viskas puiku geriau nei tikejaus, po savaites issilaikiau reachtrucko teises ir jau dirbu po 40val per sav. Apgyvendinimas kaip paklius bet man pakliuvo tobulai :) Qbis savo darba atliko puikiai
Iratkozz fel a hollandiai munkára

Más szektorban keresek

A Qbis segíti a változatos szakmai háttérrel rendelkező embereket, hogy kívánságaiknak megfelelő állást szerezzenek Hollandiában. Habár nem lehet minden szakmára állást találni, nagyrészükhöz szükséges a holland nyelv ismerete, mégis, mivel a Qbis több mint 20 különböző ügynökséggel dolgozik, amelyek különféle területeken aktiválnak, sikerül állást kínálni a következő ágazatokban:

A holland munkaügynökségek által kínált széles körű szabad állásajánlat lehetővé teszi számodra, aki munkát keresel, hogy te irányítsd a dolgokat. Következésképpen kiválaszthatod az állást és a feltételeket, amelyet a munkaügynökség ajánl. A Qbis segítségedre lesz kiválasztani a sok állás és ügynökség közül azt, amely elvárásaidnak megfelel.

Ellenőrízd a holland munkaajánlataink

Hollandiai munka: 6 ok amiért érdemes ebben az országban dolgozni

1. 2019-ben európaszerte Hollandiában a legmagasabb a minimálbér

Az egyik lefgontosabb oka annak, hogy az emberek külföldön keresnek állást, az a nagyobb fizetés. Ha már érdekelt vagy Hollandiában dolgozni, akkor tudnod kell, hogy Hollandia az Európai Unió egyik legjobb országa, ami a minimálbért illeti, itt ez ugyanis 1615,80 euró. Hollandiában a migráns munkások nagy része kicsit többet szerez, mint a minimálbér. Fontos megemlíteni azt is, hogy ez a fizetés egy szakképzetlen munkára van kiszámítva. Amennyiben szakképzett állást keresel, akkor várható módon a fizetésed is nagyobb lesz.

2. A hollandok a világ egyik legboldogabb nemzete

Az ENSZ által évente végzett felmérések alapján, ahol az országokat a benne élő emberek boldogsága szerint hasonlítják össze, Hollandia benne van az első tíz országban. A legboldogabb országot 156 ország közül választják ki különböző krtiériumok alapján, mint például a személyes boldogság, társadalmi élet, munkaelégedettség. Szeretnéd megismerni a világ egyik legboldogabb nemzetét, hogy lásd miként élnek s dolgoznak a hollandok, hogy megértsd mi teszi őket olyan boldoggá? Akkor használd ki a lehetőséget, hogy a Qbis segítségével Hollandiába menj dolgozni!

3. Alacsony munkanélküliségi szint

Hollandiában a munkanélküliségi szint csak 3,9%, az egyik legalacsonyabb az EU-ban. Minél alacsonyabb a munkanélküliségi szint, annál több szabad állás van a külföldiek számára. Emellett pedig, amikor egy ország munkanélküliségi szintje alacsony, a cégek megtesznek mindent annak érdekében, hogy megtartsák az alkalmazottaikat, és újakat vonzanak be kedvező munkafeltételeket biztosítva. Ezek mind jó hírek azok számára, akik Hollandiában munkát keresnek. Elképzeled, hogy a munkaadód ingyen ebédet biztosít? Motivál abban, hogy feljeszd képességeidet és több ismeretet szerezz megfinanszírozva szakmai képzettséged? Vigyáz rág nem csak a munkában, hanem utána is? Mindezek, sőt ennél több is lehetséges, ha Hollandiában dolgozol.

4. A holland nyelv ismerete nem szükséges

Hollandiában a lakosság 90%-a beszél angolul. Az egyik legnépszerűbb ország, ahol a lakosság ilyen nagy arányban beszéli az angolt második nyelvként. Amennyiben te is beszélsz angolul, könnyen sikerül a hollandokkal kommunikálni akkor is, ha nem ismered a helyi nyelvet. És ha már sikerül a helyiekkel beszélgetni, sokkal könnyebben intergrálódsz és tagja leszel a közösségüknek. Ezen kívül az angol nyelv ismerete segít a mindennapi helyzetekben – mikor orvoshoz méssz, bevásárolni, vagy a bankba. A hollandok nagyon barátságosak és nyitottak, ha megismered őket és a kultúrájukat mindenképp bővülni fog a látóköröd.

5. Barátságos és modern munkakörnyezet

A holland munkaadók nagyon barátságosak és nemcsak érdeklődést mutatnak alkalmazottaik iránt, hanem készek is segíteni őket a munka során. A munkában nincs hierarchia, a munkás a munkáltatóval formalítás nélkül beszél. Ezen kívül az alkalmazott könnyeb össze tudja hangolni a munkát a szabad idővel. Az OECD legfrissebb jobb életet mutató indexe szerint, amely bizonyos kritériumok alapján értékeli az életminőséget

 

Hollandia az órák számát tekintve a legjobb országnak minősült. Amikor Hollandiába dolgozol, lehetőséged van egyedül tapasztalatokat gyűjteni. A holland cégek ismertek a modern munkakörülményekről. Amíg ebben az országban dolgozol, lehetőséged lesz megismerni a legújabb technológiákat, és naponta használni őket. Ez a lehetőség nagyszerű élményt nyújt, és nagy előnyt jelent, ha munkahelyet keresel majd hazádban vagy egy másik országban.

6. Hollandia egyike a legbiztosabb országoknak

Hollandia az első 15 legbiztosabb ország egyike. A börtönök majdnem üresek, és csak nagyon kevés gyalogos vesztette életét a forgalomban. Az egyik oka annak, hogy a biztonsági szint olyan magas az, hogy a hollandok társadalmilag felelős nemzet, és vigyáznak mások jólétére és biztonságára. Természetesen, mint minden más országban is, fontos vigyázni a tulajdonosra és őrízd meg a jóérzést.

Nem hiába abban a kutatásban, amelyet a Qbis végzett arról, hogy melyik országban érdemes 2019-ben dolgozni, Hollandia áll az első helyen.

Szeretnél egyénileg tapasztalni? Használdd a Qbis szolgáltatásait, és hamarosan állást szerzel Hollandiában.

Zydrunas Talutis
Zydrunas Talutis
Greita, patogu, legalu, siūlomas ne vienas pasiūlymas darbo ieškantiems žmonėms, žmogaus nepamiršta po 1 ar daugiau atmesto darbo pasiūlimo, o stengiasi rasti darbą tokį, kokio nori darbuotojas , liux!

Miben különbözik a Qbis a többi ügynöksgtől?

A Qbis a megfelelő ügynökségeket választja Hollandiában

A legtöbb britt, ír, német vagy norvég ügynökségtől eltérően, a Qbis által kiválasztott holland ügynökségek mindent előkészítenek a Hollandiába való érkezésed előtt. Szolgáltatásaik tartalmazzák:

 • Várnak amikor megérkezel
 • Az alkalmazottak bérszámfejtése
 • Segítenek a jogi követelményekben, mint az iktatás, társadalombiztosítási szám megszerzése (bsn nummer) és biztosítási szerződés aláírása
 • Segítenek szállítást szerezni Hollandiában
 • Tanúsított szállást biztosítanak

Csak olyan ügynökségeknél ajánlunk állást, amelyek biztosítják ezeket a szolgáltatásokat, minimálisan havi 1750 eurót fizetnek a heti 40 órás munkára.

A Qbis csak azokat az állásokat ajánlja, amelyek megfelelnek szükségeidnek

A Qbis-nak kapcsolata van 200 holland munkahelyhez. Szüksgeidhez mérve leszűkítjük az állások számát és személyreszóló munkahelyet kínálunk.

Azok számára, akik hosszú távra keresnek munkát csak azokat az állásokat kínáljuk, amelyek tartalmazzák a következő kritériumokat:

 • Várhatóan 40 órát dolgozol hetente
 • A munka egész évben állandó
 • Olyan cégeknél, amelyek jó lehetőségeket kínálnak
 • Ahol a kollegák segítőkészek
 • Olyan cégeknél dolgozni, amelyeknek jók a visszajelzései
Iratkozz fel a hollandiai munkára

A Qbis fenntartja veled a kapcsolatot Hollandiába való érkezésed után

Miután megérkeztél Hollandiába felhívunk pár napon belül, majd két hét múlva és három hónap múlva. Ezt azért tesszük, hogy meggyőződjünk minden rendben van veled, és hogy további útmutatást adjunk arra nézve, hogy miként érdd el a maximumot a hollandiai tapasztalatod kapcsán.

Sergejs Pupels
Sergejs Pupels
Vieną dieną „Qbis“ surado kitą darbą, kur dirbu ketvirtą savaitę ir esu visiškai patenkintas savo darbo užmokesčiu, darbo sąlygomis ir gyvenimo būdu. Ačiū!

A több száz feedback , amit évente kapunk azoktól, akiket Hollandiába juttattunk dolgozni, segítettek a Qbis által kínált szolgáltatások javításában.

98%
A dolgozók százaléka elégedett a szolgáltatásainkkal, és szívesen ajánlaná a Qbis-t a barátainak.

Vannak kérdéseid?

Kérdezd a toborzónkat

Kapjon külföldi állásajánlatot

Nincs közvetítői vagy ügynöki díj. A szállás biztosított.