fbpx
1060 megtekintés

Hollandiában lehetőség van párban munkát szerezni

1060 megtekintés
Hollandiában lehetőség van párban munkát szerezni

Hollandiába szeretnél költözni egyik barátoddal, pároddal vagy családtaggal? Hollandiában lehetőség van párban munkát szerezni.

Bár korlátozza a hollandiai munkalehetőségek számát, sok olyan munkaügynökség van, amely pároknak kínál állást. Vannak olyan helyzetek, amikor előnyösebb párban menni Hollandiába dolgozni.

3 Előnye annak, ha párban dolgozol Hollandiában:

1: Ha valamelyiketek nem beszél idegen nyelven

Együtt dolgozva egy olyan személlyel, aki beszél idegen nyelven, segíthet annak a személynek aki nem beszél idegen nyelven a munkautasítások fordításában. Nemcsak a munkahelyen, hanem otthon is jobb, ha valaki idegen nyelven beszél, mert segít a más nemzetiségű személyekkel való kommunikációban, azokkal, akikkel egy házban laktok.

2: Nagyobb az önbizalmad ha valakivel méssz.

A Hollandiába való költözés fontos lépés életedben, és ha valakivel méssz, párban kellemesebb lehet a Hollandiába való utazás, és a teljes tapasztalat. A legkellemesebb élmények és emlékek azok, amelyeket megoszthatsz valakivel.

3: Nagyobb az intimítás a lakásban

A lakások bérlése Hollandiában elég magasak. Ezért a legtöbb munkaközvetítő ügynökség olyan helyeken biztosít szállást, ahol több személy osztozik egy házon, a hálószobák pedig kétszemélyesek. Amikor még egy személlyel méssz Hollandiába, lehetőséged van arra, hogy saját szobában lakjatok. Abban az esetben, ha egyedül méssz Hollandiába, szerencsés vagy, ha egy olyan személlyel kerülsz egy szobába, akivel jól egyezel.

A holland ideiglenes munkaközvetítő irodák mindig megpróbálnak pároknak külön szobát biztosítani.

3: Apgyvendinimas kartu suteikia daugiau privatumo

3 hátránya annak, ha párban dolgozol Hollandiában

Ha párban méssz Hollandiába dolgozni, annak megvannak a negatív részei is, ahhoz viszonyítva, ha egyedül mennél.

Kevesebb a valószínűsége annak, hogy új barátokat találsz.

Amikor egyedül méssz dolgozni, nagyobb a valószínűsége annak, hogy új barátokat találj, és több tapasztalatot szerzel a hollandiai munkád folyamán, mint azok, akik párban mennek, és akiknél kevesebb esély van arra, hogy új barátságokat alakítsanak ki. Ha egyedül vagy, javíthatod az idegen nyelvű ismereteidet és hamarabb megértesz új civilizációkat.

2. Korlátolt rugalmasság

Párban korlátoltabb a rugalmasság, mint akkor ha egyedül méssz Hollandiába dolgozni. Vannak olyan helyzetek, mikor az egyik személy megtalálta a számára megfelelő állást, a másik viszont nem talál semmi kedvezőt. Mit tennél egy ilyen esetben?

3. Az esélyek és kívánságok nem találnak!

Mindenik személynek megvannak a saját kívánságai. Lehet, hogy az egyik személy többet szeretne dolgozni, hogy minél több pénzt spóroljon, a másik pedig kevesebbet szeretne dolgozni, vagy lehet, hogy a munkaadó nem tud olyan sok túlórát biztosítani. Hogyan kezeled ezt a helyzetet párban?

Elérhető állások pároknak

Számos olyan szabad állás van Hollandiában, amely lehetővé teszi, hogy a párok együtt dolgozzanak. A következő állások mindig megjelennek és elérhetőek párok számára:

Állások az élelmiszeriparban

Az élelmiszeriparban levő állásokhoz nem kérnek tapasztalatot vagy előzetes képzettséget, így aránylag egyszerű párok számára, hogy együtt dolgozhassanak. Példák ilyen munkahelyekre:  zöldségfeldolgozó gyár előállítási sorában vagy cukrászdában. A kapott visszajelzések alapján a párok szeretik az ilyen jellegű állásokat, amikor átlagos ideig dolgoznak külföldön.

Elosztó központokban való munka

A legtöbb elosztó központnak, amelyekkel dolgozunk, egyszerre több szabad állása van, így van esély arra, hogy a párok ugyanannál a disztribuciós központnál dolgozzanak. Jegyezd meg, hogy az elosztó központok poziciói különbözőek, így nem várhatod el, hogy mindig ugyanabban a pozicióban dolgozz, mint a párod, barátod vagy családtagod. A disztribuciós központokban levő bizonyos munkák egy személynek felelnek meg, más munkák más személynek.

Egy jó példa arra, hogy milyen állásokban dolgoznak párok az elosztó központokban: a növények elosztási központjaiban.

Építőtelepeken való munka

Amennyiben egy olyan csoporttal vagy együtt, akiknek ugyanaz a képzettségük, megfelelő lenne a csapatmunka. Sok barát dolgozik együtt Hollandiában olyan munkákban, mint villanyszerelő, szerelő és gipszkarton falak összerakása. Amennyiben egy technikai állásra méssz Hollandiában csapatban, előnyösebb, ha saját szállítási eszközöd van. Az ideiglenes munkaügyi irodáknak könnyebb így munkát szerezni neked. Nem mindenik holland munkaügyi iroda, aki technikusokkal dolgozik, biztosít szállítást is.

Jūs dirbsite komandoje, kurioje darbuotojai kalba įvairiomis užsienio kalbomis

Rövid időtartamú projektek

A legtöbb rövid idejű projekt lehetőséget biztosít a pároknak együtt dolgozni. Az ünnepek alatt pár héttel a Black Friday előtt a ruharaktáraknál és az élelmiszergyártásban sok személyre van szükség. A húsvéti ünnepek előtt is sok rövid távú állás áll rendelkezésre.

Tartalom

Párban menni Hollandiába különleges élmény lehet. Saját szobátok lesz, és abban az esetben, ha valamelyiketek nem beszél idegen nyelvet, a másik fordíthat.

Amikor párban méssz Hollandiába dolgozni, ajánljuk légy rugalmas ami a munkahelyet és szállást jelenti. Amennyiben nem vagy rugalmas, az ideiglenes munkaközvetítő ügynökségnek nehéz lesz mindkét személy boldogító munkahelyet szerezni.

Várható módon, ha párban méssz, általában tudnak közös szállást biztosítani, de lehet, hogy külön cégeknél dolgoztok, külön poziciókban. A rövid távú projekteknél és az építkezési telepeken nemcsak, hogy együtt laktok, de együtt is fogtok dolgozni.

Tényleg mindig együtt akarsz lenni a pároddal?

Párban menni Hollandiába különleges élmény lehet. Saját szobátok lesz, és abban az esetben, ha valamelyiketek nem beszél idegen nyelvet, a másik fordíthat.

Gyakori kérdések a párban történő holland munkáról:

Lehetséges, hogy együtt lakhassak párommal?

Igen, a legtöbb holland ideiglenes munkaközvetítő ügynökség külön szobát biztosít a pároknak.

Lehetséges, hogy együtt is dolgozhassunk?

Néha. A legtöbb cég számára nehézséget okoz a párokat ugyanabba a pozicióba és váltásba elhelyezni. Előfordulhat, hogy együtt laktok és együtt is dolgoztok, de a legvalószínűbb, hogy együtt laktok és különböző cégeknél dolgoztok.

Lehetséges, hogy gyerekemet is elvigyem Hollandiába a biztosított szállásra?

Nem, a cégek, akikkel dolgozunk, nem biztosítanak szállást gyerekek részére. Amennyiben a gyerekeddel szeretnél Hollandiában lakni, ajánljuk, hogy egyszer találj lakást, és csak utána vidd ki a gyereket Hollandiába.

18.06.2019

Találhat munkát külföldön?

  • Fizikailag alkalmas vagy
  • motivált
  • Szeretnél különböző országokból származó emberekkel dolgozni és élni
  • Szeretnél legalább havi 1750 eurót keresni

Csodás, a Qbis segíthet neked külföldön munkát találni

Szerezz egy munkaajánlatot

Kérjen több információt külföldi munkavégzéshez

Szerezzen személyre szabott informácit a Qbis-tól.