fémfeldolgozás

Szabad állások a fémfeldolgozásban

Jelen pillanatban 2 szabad állás van a fémfeldolgozási ágazatban.

Munkát keresel külföldön, mint hegesztő, bádogos, szerelő vagy CNC-kezelő? Akkor nem kell tovább keresned. A Qbis munkát kínál Hollandiában, Németországban és Belgiumban. Ellenőrízd a fémiparban levő szabad állásokat.

Tovább olvasok

Hegesztőként dolgozni külföldön

A fémipar keretén belül különböző feladatok vannak. Hegesztőként különféle fém alkatrészeket csatlakoztatsz nyomással és hővel. A forrasztásnak köszönhetően új termékek és alkatrészek jönnek létre, amelyeket például gépekben, szerkezetekben vagy csomagolásban használnak.

Melyek a napi feladataid hegesztőként külföldön?

  • Rajz vagy munkautasítás alapján dolgozol.
  • Anyagok előkészítése és tisztítása.
  • Hegesztő szerszámok beállítása és felszerelése.
  • Hegesztési kötések előkészítése.
  • Csatlakozások létrehozása MIG-, MAG-, TIG- vagy elektródahegesztéssel.
  • Vigyázol a hegesztő berendezések karbantartására.

Hegesztőként a külföldi fizetésed az előzetes tapasztalataidtól és ismereteidtől függ. Tapasztalt hegesztőként Hollandiában várható módon nettó 2500 eurót szerezhetsz havonta.

Fémfeldolgozás géppel

A fémipar egyik fontos feladatát a CNC-üzemeltető látja el. A CNC-kezelő olyan gépet irányít, amely feldolgozza a fémet, és a fémnek a végtermékhez hasonló alakot ad.

Ha van CNC-kezelő tapasztalatod fém esztergálásával, csiszolásával, hajlításával vagy kovácsolásával, akkor a Qbis minden bizonnyal tud számodra állást biztosítani Hollandiában vagy Németországban.

Görgessd végig a szabad állásokat, és ellenőrízd, milyen pozíciók állnak ma a rendelkezésedre. Akkor is jelentkezhetsz fémipari állásra, ha jelenleg éppen nincs szabad állás . A Qbisnak számos olyan társasághoz van kapcsolata Hollandiában és Németországban, amelyek hajlandók elfogadni a külföldön munkát kereső kohászokat.

 

Cső lézervágó operátor Uden, Hollandiában, -től 13,00€ -ig 16,00€/óra

starstarstarstarstar0
Cső lézervágó operátor Uden, Hollandiában, -től 13,00€ -ig 16,00€/óra
Uden, Netherlands
Nyitott pozíció 5 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/1

A hollandiai Udenben található MTU cég, amely profil lézervágásra szakosodott, jelenleg egy Cső lézervágót keres. Az az ön feladata a következőlesz: Az összeszerelő szerszámok, a Laser Mark, a Laser Weld és az EDM berendezések működtetése a munka utasításai szerint; Írásbeli feladatokat végezhet a műszaki utasítások szerint a munkatervek, minták, sablonok, anyagszámlák és gyártási megrendelések alapján;...

Hegesztő (€ 2390 nettó) Rotenburg, Németország, Németországban, -től 11,59€/óra

starstarstarstarstar_half4 language
ANGOL NEM SZÜKSÉGES
German recruitment agency
Rotenburg, Németország, Germany
Nyitott pozíció 35 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/1

Németországból származó ügyfelünk tapasztalt MIG MAG hegesztőket keres. A fő feladatok a következők: járműszerkezetek hegesztése, acél és alumínium hegesztése, műszaki rajzokon alapuló munka, alkalmi hegesztési feladatok.  (22 nap), akkor a fizetése nettó 2390 € lenne  (adólevonás után). Az órabér 11,59 € bruttó / óra, plusz napi nettó fizetés 47 €.

Archív
Külföldi álláshirdetések

TIG/ MIG-MAG hegesztő Hollandia, Hollandiában, -től 12,00€ -ig 15,00€/óra

starstarstarstarstar0
yver
Hollandia, Netherlands
Nyitott pozíció 40 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/1
Archív

Holland partnereink TIG és / vagy MIG-MAG hegesztőket keresnek.  Az alapanyagokból a késztermékig történő gyártásáért Ön felel. Feladatai a következők: előkészítés csiszolólapokkal hegesztéshez, hegesztés, mérés, A pályázónak képesnek kell lennie a rajzok olvasására és ezek szerint dolgozni. A fizetés a hegesztő képességeitől és képesítésétől, valamint a tapasztalattól és az önálló munka képességétől függ.