építészet

Szabad állások az építkezésben

A jelen pillanatban 4 elérhető állás van az építkezésben.

Építőtelepen keresel állást? A Qbis különböző állást kínál a holland és német építőtelepeken. Amennyiben tehát külföldi építőtelepeken szeretnél dolgozni, nézd meg a jelenleg elérhető állásokat. Minden lehetséges ha olyan állásokat keresel, mint villanyszerelő, szerelő, asztalos, szigetelő, kőműves vagy vakoló.

Tovább olvasok

Külföldi építőtelepeken levő állások

A Qbis több ország építőtelepein kínál állást. Vannak szabad állások Hollandiában, Németországban vagy Belgiumban. Lényegtelen, hogy ideiglenes munkát keresel, vagy hosszú távon szeretnél dolgozni, az építőtelepen mindenik lehetséges.

Miért érdemes építőtelepen dolgozni? Valóban, a munka nehéz, de a külföldi építőtelepeken dolgozva többet kapsz vissza a munkádból. A jó fizetés mellett büszke lehetsz magadra, hogy nagy projektekben veszel részt, melyek felépítéséhez te is odatetted a vállad.

Az építőiparban a technológiák folyamatosan fejlődnek. Hollandiában, Németországban és Belgiumban az építési technikák a legfejlettebbek a világon. Ha ezekben az országokban építkezésben dolgozol, rendszeresen használhatod ezeket a technikákat, és az építkezési tapasztalataid újabb szintre emelheted.

Görgessd végig az építkezésben jelenleg elérhető állásokat, és jelentkezz még ma az igényeidnek megfelelő munkahelyre!

Útburkoló/ Kövezőmunkás Antwerpen-Belgium , Belgiumban

starstarstarstarstar0
Útburkoló/ Kövezőmunkás Antwerpen-Belgium , Belgiumban
Antwerpen-Belgium , Belgium
Nyitott pozíció 7 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/2

Az Antwerpenben található Bruggeman Maes cég, amely az infrastruktúrára, az útépítésre és a csatornázási munkákra szakosodott, tapasztalt útburkolókat/ kövezőmunkásokat keres. A munkások napi legalább 8-10 órás műszakokban dolgoznak és a fizetet túlórák is lehetségesek. Csúcsidőszakban több a munka ( de  nem extrém ) / kövezőmunkásként fog kezdeni, de foglalkozása végül kibővíthető, és csapatvezetővé válhat. A...

Vízvezeték-szerelő (€ 2430 nettó) Königsbrunn, Németország, Németországban, -től 11,00€/óra

starstarstarstarstar_half4 language
ANGOL NEM SZÜKSÉGES
German recruitment agency
Königsbrunn, Németország, Germany
Nyitott pozíció 35 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/1

Németországból származó ügyfelünk tapasztalt vízvezeték-szerelőket keres. A fő feladatok a következők: csatornacsatlakozása, vízvezetékek csatlakoztatása, csepegő és szivárgó csövek javítása, WC felszerelése, gázfűtés ügyfélszolgálat Ha egy hónapban (22 nap) 168 órát dolgozik, A fizetése nettó körülbelül 2430 euró  lesz (adólevonás  után). A Bruto órabér 11,00 €, plusz nettó 52 € naponta.

Villanyszerelő (2300 € nettó) Németország , Németországban, -től 11,80€/óra

starstarstarstarstar_half4 language
ANGOL NEM SZÜKSÉGES
German recruitment agency
Németország , Germany
Nyitott pozíció 35 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/1

Németországból származó ügyfelünk tapasztalt villanyszerelőket keres. A fő munkafeladatok a következők: összeszerelni és szétszerelni a villamosenergia-fogyasztásmérőket a lakóépületekben Ügyfelünk az egész Németország területén  kap megrendeléseket , ezért a munka nem mindig lesz ugyanazon a helyen. Rugalmasnak kell lennie, mivel a munkát képesítései és tapasztalata alapján osztják el az egyes projektekre. A havi fizetés 168 óra...

Ács (2250 € nettó) Rotenburg, Németországban, -től 11,00€/óra

starstarstarstarstar_half4 language
ANGOL NEM SZÜKSÉGES
German recruitment agency
Rotenburg, Germany
Nyitott pozíció 35 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/1

Németországból származó ügyfelünk tapasztalt ácsokat keres. A fő feladatok a következők: famegmunkáló gépek üzemeltetése, famegmunkálás a tervek és a műszaki rajzok szerint, alkalmi ács feladatok. A havi fizetés 168 óra (22 nap) ledolgozása után kb. Nettó 2250 € (adólevonás után). Az órabér bruttó 11 € / óra, plusz nettó / napi 44 € fizetés.

Archív
Külföldi álláshirdetések

Plumber Rotterdam , Hollandiában, -től 13,00€ -ig 15,00€/óra

starstarstarstarstar0
Hobij IWF
Rotterdam , Netherlands
Nyitott pozíció 49 nap számára. Elérhető pozícók száma: 2/2
Archív

Our partner is looking for plumbers within the new housing construction sector. Work tasks will mainly consist of following: independently installing water and gas pipes, plumbing, sewer, installment of underfloor heating and central heating systems                                           ...

Air duct fitter Hollandiában, -től 13,00€ -ig 15,00€/óra

starstarstarstarstar0
Hobij IWF
Netherlands, Netherlands
Nyitott pozíció 49 nap számára. Elérhető pozícók száma: 2/2
Archív

Our Dutch partner is looking for fitters of air ducts with experience for large housing projects. Work tasks include mainly following: mounting and installing air ducts Work will take place at various locations within Netherlands. It is expected a lot of initiative and responsibility from your side. The workday starts at 6:45.  What is offered:...