előállítás

Szabad állások az előállításban

Jelen pillanatbanszabad állás van az előállítási ágazatban.

Előállításban szeretnl dolgozni külföldön? A Qbis kínálatában találsz úgy szakképzett mint szakképzetlen állást is, Hollandia és Németország különböző gyáraiban. Ellenőrízd most az elérhető munkahelyeket.

Tovább olvasok

Külföldi gyárakban levő munka

El szeretnél kezdeni dolgozni külföldön az előállításban? Tapasztalataidnak és képességeidnek megfelelő állást keresel? Ebben az esetben a Qbis segíthet a megfelelő állást megtalálni Hollandiában, Németországban és Belgiumban az előállítási ágazatatokban.

Ha szeretsz termékeket előállítani, és részt szeretnél venni a nagy teljesítményű gyártási folyamatokban, akkor az előállítás találó lesz számodra. Ebben a munkában nem kérnek előzetes tapasztalatot. Természetesen ha valamilyen téren rendelkezel már tapasztalattal, például mint üzemeltető vagy összeszererelő, ez előnyt jelent számodra, és nagyobb fizetésre számíthatsz. Görgess a szabad állások között és nézd meg melyik előállítási munka a legmegfelelőbb számodra!

Az előállítási munka előnyei

Miért érdemes külföldi gyárakban dolgozni? A pénzszerzésen kívül számos előnye van a külföldi gyárakban való munkának.

Ha külföldi gyárakban dolgozol, akkor egy nemzetközi környezetbe kerülsz, ahol különböző ország embereivel dolgozhatsz együtt. Hollandiában például egyáltalán nem szokatlan külföldi mérnőkökkel és személyekkel dolgozni, akik ilyen országokból jönnek, mint az Egyesült Államok, Irán vagy Oroszország. Ugyanakkor találsz olyan munkásokat is, akik az európai országokból származnak, mint Németország, Lengyelország vagy Litvánia. Lassan-lassan a külföldi gyárakban mindenki angolul kommunikál.

Egy másik előnye az előállítási cégeknek az, hogy a gyárak lehetőséget biztosítanak a továbbfejlődésre. Ha megmutatod a munkaadódnak, hogy motivált vagy és hamar tanulsz, nemsokára egy magasabb szintű munkát kapsz. Sok olyan sikertörténetet láttam, amelyben bizonyos személyek az előállításban kezdték és menedzser szintre jutottak egy bizonyos cégen belül.

Nemzetközi környezetbe szeretnél dolgozni és fejlődési lehetőségeket keresel külföldön? Akkor az előállításban zajló munka tökéletes lehet számodra.
Kérj még ma egy állást az előállításban, és kívánságaid függvényében egy hét alatt állást kaphatsz szállással együtt!

Zöldséggyár Warder, Hollandiában, -től 10,50€/óra

starstarstarstarstar_border37 supervised_user_circle
ELFOGADOTT PÁROK
Hessing Zwaagdijk
Warder, Netherlands
Nyitott pozíció 2 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/4
Új

Mivel a Hessing zöldségüzem munkatársa, elő kell készítenie és be kell csomagolnia a friss termékeket. A gyárnak több osztálya van, ahol különféle munkákat végeznek: Mosás, vágás, hámozás, előkészítés, válogatás, válogatás. A termék minőségének ellenőrzése. Különböző termékek keverése (salátákhoz). Gyümölcs és zöldség ételek készítése. A termékek vágása kés vagy gép segítségével. Szivattyúkocsik, felvonók és billenőeszközök használják...

Papírválogatók Nijmegen, Hollandiában, -től 9,75€ -ig 11,96€/óra

starstarstarstar_halfstar_border33 supervised_user_circle
ELFOGADOTT PÁROK
Paper sorting factory
Nijmegen, Netherlands
Nyitott pozíció 3 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/1
Új

Hollandiából származó partnereink papírgyártókat keresnek. A válogatási sor végén fog dolgozni, és ez azt jelenti, hogy minden válogatási munkát el kell végeznie. Leginkább az összes válogatást a gépemen végezzük, de kevés eljárást kell manuálisan elvégezni. Ez egy kicsit koszos munka lehet, mivel esetleg a hulladéktárolóból származó papír lesz. Munka műszakrendszerben, egymást követő 6 napig: két...

Gyártó munkás (ablak előtetők) Best, Hollandiában, -től 10,87€/óra

starstarstarstar_halfstar_border8
Verano
Best, Netherlands
Nyitott pozíció 3 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/3
Új

A magas színvonalú napvédőket és ablak előtetőket gyártó gyár munkatársakat keres. Jelenleg munkásokra van szükségük az összeszerelés-gyártási kültéri osztályban történő munkához. A gyártók különféle feladatokat látnak el és részt vesznek a gyártás minden lépésében. Fő felelősségek a következők: az anyagkészlet nyomon követése, az osztályok felkészítése a munkára, szövetdarabok, húr, fémprofilok stb. mérése és darabolása, az ablakkeretek és...

Autómosás Tilburg, Hollandiában, -től 10,17€/óra

starstarstarstar_halfstar_border4
Carwash
Tilburg, Netherlands
Nyitott pozíció 3 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/3
Új

Munkavállalókat keresünk autómosásra. Az autótisztításra szakosodott nagyvállalatban fog dolgozni. Fő feladata az autók tisztítása: Az autó belső és külső tisztítása és polírozása, Porszívóval is fog dolgozni. A munka  tető alatt zajlik ahol az autók csúszó vonalon mozognak. A munkaterület hőmérséklete az időjárástól függően változhat. Ez egy hosszú távú munkahelyi ajánlat.

Ablak előtetők gyártása (műszaki) Best, Hollandiában, -től 10,87€/óra

starstarstarstar_halfstar_border8
Verano
Best, Netherlands
Nyitott pozíció 3 nap számára. Elérhető pozícók száma: 1/1
Új

A magas színvonalú napvédő palántákat és hengereket gyártó gyár munkatársakat keres az új évad elindításához. A műszaki gyártók a gyártási folyamat műszaki részét végzik. Fő felelőssége a következő: különféle fémekkel való munka, fémprofilok előkészítése előtetőkhöz és ablakhengerekhez szerszámokkal történő munka fém alkatrészek vágó- és hajlítógépeit működtetni használja az anyagokat hatékonyan és nagyon precízen  a végtermék...

Csomagoló Nijmegen, Hollandiában, -től 12,06€/óra

starstarstarstarstar0
Fresh food group
Nijmegen, Netherlands
Nyitott pozíció 3 nap számára. Elérhető pozícók száma: 4/6
Új

Ügyfelünk, a kiváló minőségű friss élelmiszeripari termékek gyártója új dolgozókat keres a nijmegeni húscsomagolási osztályon. A feladatok a következőket foglalják magukban: a hús szeletelése gépekkel a gyártási folyamat követése után, a termelés minőség-ellenőrzése; húskészítmények csomagolása, címkézése. A munka hideg hőmérsékleten van, friss termeléssel. A munkakör betöltéséhez egészségügyi és biztonsági tesztet kell teljesítenie.